Φιλέτο Σολωμού με Αμύγδαλα

By 8/10/2017 05:40:00 μ.μ. , , ,

Φιλέτο Σολωμού με Αμύγδαλα

Η συνταγή για Φιλέτο Σολωμού με Αμύγδαλα είναι ξεχωριστή και πολύ νόστιμη! Με λίγες μόνο κινήσεις μπορούμε να ετοιμάσουμε αυτό το ελαφρύ και υγιεινό γεύμα και να εντυπωσιάσουμε και τους πιο απαιτητικούς μας καλεσμένους!


Χρόνος προετοιμασίας: 20 λεπτά
Μερίδες: 2

Υλικά Συνταγής

2 φιλέτα σολωμού 250-300 γρ το κάθε ένα
ξύσμα από μισό λεμόνι
χυμό από μισό λεμόνι
2 κ. μουστάρδα Ντιζόν
1 κ. ελαιόλαδο
4 κ. φιλέ αμυγδάλου
αλάτι
πιπέρι
2 τσαμπιά με ντοματίνια

Εκτέλεση Συνταγής

Προθερμαίνουμε το φούρνο στους 200°C στον αέρα.

Σε ένα μπολ προσθέτουμε το λεμόνι, το ξύσμα του, τη μουστάρδα, το ελαιόλαδο και το φιλέ αμυγδάλου και ανακατεύουμε προσεκτικά. Αλατοπιπερώνουμε και χωρίζουμε το μείγμα στα δύο.

Τοποθετούμε τα δύο φιλέτα σολωμού σε ένα ταψί με λαδόκολλα και από πάνω από κάθε φιλέτο σολωμού απλώνουμε το μείγμα με τα αμύγδαλα.

Δίπλα από το κάθε ένα φιλέτο σολωμού τοποθετούμε το τσαμπί από τις ντομάτες. Το ραντίζουμε με λίγο ελαιόλαδο και προσθέτουμε λίγο αλάτι και πιπέρι.

Φιλέτο Σολωμού με Αμύγδαλα

Ψήνουμε το Φιλέτο Σολωμού στο φούρνο για 10-12 λεπτά, ανάλογα με το πάχος του σολωμού.

Σερβίρουμε το Φιλέτο Σολωμού με Αμύγδαλα μαζί με τα ψημένα ντοματίνια.

Αν θέλετε να μην χάνετε καμία συνταγή, ακολουθήστε με στο Instagram και στο Facebook και θα λαμβάνετε απευθείας τα νέα μου!

Εγγραφή στο newsletter του Always Hungry:
 

Φιλέτο Σολωμού με Αμύγδαλα

Δείτε ακόμα

0 comments

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *