Καναπεδάκια με Σολωμό, Προσούτο, Cranberries και Γαλλικά τυριά

Χρόνος προετοιμασίας: 20 λεπτά
Μερίδες: 6+Υλικά Συνταγής
100 γρ καπνιστό σολωμό
λίγες φέτες προσούτο
μαύρο χαβιάρι ή αυγά ψαριών (προαιρετικά)
τυρί κρέμα
αποξηραμένα cranberries
κατσικίσιο τυρί chevre
τυρί Brie
τυρί Camembert
φρέσκο σχοινόπρασο
1 ρόδι
1 Γαλλική μπαγκέτα
Εκτέλεση Συνταγής

Κόβουμε τη μπαγκέτα διαγώνια σε λεπτές φέτες.
Κόβουμε λεπτές φέτες από το brie και το Camembert και προχωράμε στο στήσιμο.
Σε μερικές φέτες ψωμιού αλείφουμε λίγο από το μίγμα του τυριού κρέμας και από πάνω προσθέτουμε ένα μικρό κομμάτι καπνιστού σολωμού. Προαιρετικά προσθέτουμε από πάνω λίγο μαύρο χαβιάρι και ένα κομμάτι από σχοινόπρασο.
Για τα καναπεδάκια με το brie, προσθέτουμε το τυρί πάνω από τις φέτες της μπαγκέτας και από πάνω λίγο προσούτο.
Στα καναπέ με το camembert και το chevre θα προσθέσουμε από πάνω τα αποξηραμένα cranberries.
Διακοσμούμε με ρόδια και σερβίρουμε.
0 comments