Απάκι Τηγανιά με Ντοματίνια

By 12/02/2015 12:30:00 μ.μ. , ,

Απάκι Τηγανιά με Ντοματίνια / Apaki stir fry with cherry tomatoes

Το απάκι είναι ένα καταπληκτικό υλικό, που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε σε πολλές συνταγές. Μία γρήγορη και εύκολη συνταγή είναι η τηγανιά με απάκι που ακολουθεί και είναι ο καλύτερος μεζές ή ορεκτικό για το τραπέζι σας!

Υλικά Συνταγής 

- 250 γρ Κρητικό απάκι
- λίγα χρωματιστά ντοματίνια
- ελαιόλαδο
- 120 ml λευκό ξηρό κρασί (ένα ποτήρι κρασιού)
- φρεσκοτριμμένο πιπέρι

Εκτέλεση Συνταγής

Απάκι Τηγανιά με Ντοματίνια / Apaki stir fry with cherry tomatoes

Κόβουμε το απάκι σε φέτες πάχους μισού εκατοστού.

Απάκι Τηγανιά με Ντοματίνια / Apaki stir fry with cherry tomatoes

Ζεσταίνουμε ένα αντικολλητικό τηγάνι σε δυνατή φωτιά.

Ρίχνουμε λίγο ελαιόλαδο και μετά τα κομμάτια από το απάκι και το τσιγαρίζουμε.

Απάκι Τηγανιά με Ντοματίνια / Apaki stir fry with cherry tomatoes

Μόλις πάρει λίγο χρώμα, το σβήνουμε με το λευκό κρασί και περιμένουμε 1-2 λεπτά για να εξατμιστεί το οινόπνευμα.

Στη συνέχεια προσθέτουμε τα ντοματίνια κομμένα στη μέση.

Απάκι Τηγανιά με Ντοματίνια / Apaki stir fry with cherry tomatoes

Ανακατεύουμε τα υλικά μέχρι να εξατμιστούν τα περισσότερα υγρά και σερβίρουμε.

Απολαμβάνουμε αμέσως.

Αν θέλετε να μην χάνετε καμία συνταγή, ακολουθήστε με στο Instagram και γραφτείτε στο newsletter για να λαμβάνετε απευθείας τα νέα μου!

Απάκι Τηγανιά με Ντοματίνια / Apaki stir fry with cherry tomatoes

Δείτε ακόμα

0 comments

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *